Dacihep - 3 Bottle

Marca : Dacihep

Preț : 250

Putere : 60mg

Descriere :


Ce este DaciHep? DaciHep este un medicament antiviral care este utilizat în asociere cu alte medicamente pentru tratamentul hepatitei C la adulți. Medicamentul conține substanța activă Daclatasvir care blochează activitatea unei proteine ​​a virusului hepatitei C numită "NS5A", care este esențială pentru multiplicarea virusului. Prin blocarea acestei proteine, medicamentul oprește înmulțirea virusului hepatitei C. Există mai multe genotipuri de virus hepatitic C și sa... Read More

DESCRIERE


Ce este DaciHep? DaciHep este un medicament antiviral care este utilizat în asociere cu alte medicamente pentru tratamentul hepatitei C la adulți. Medicamentul conține substanța activă Daclatasvir care blochează activitatea unei proteine ​​a virusului hepatitei C numită "NS5A", care este esențială pentru multiplicarea virusului. Prin blocarea acestei proteine, medicamentul oprește înmulțirea virusului hepatitei C. Există mai multe genotipuri de virus hepatitic C și sa demonstrat că Daclatasvir este eficient împotriva genotipurilor 1 până la 4. Cum se utilizează DaciHep? Daclatasvir poate fi obținut numai pe bază de rețetă și tratamentul trebuie inițiat și monitorizat de un medic cu experiență în tratamentul pacienților cu hepatită cronică C. Este disponibil sub formă de comprimate de 30 mg și 60 mg. Doza uzuală este de 60 mg o dată pe zi. Daclatasvir trebuie utilizat în asociere cu alte medicamente cronice de hepatită C, cum ar fi sofosbuvir, peginterferon alfa și ribavirină. Combinația de medicamente care trebuie utilizate și durata tratamentului va depinde de genotipul virusului hepatitei C la care este infectat pacientul și de tipul bolii hepatice pe care o are, de exemplu, dacă are ciroză (scleroză hepatică) sau dacă ficatul pacientului nu mai funcționează corespunzător. Pentru mai multe informații, consultați prospectul. Cum acționează DaciHep? Substanța activă din DaciHep, daclatasvir, blochează activitatea virusului hepatitei C numit "NS5A", care este esențial pentru multiplicarea virusului. Blocarea acestei proteine ​​oprește înmulțirea virusului hepatitei C.


Există mai multe genotipuri de hepatită C și sa demonstrat că Daclatasvir este eficient împotriva genotipurilor 1 până la 4. Ce beneficii a prezentat Daclatasvir în timpul studiilor? Într-un studiu major care a inclus 211 adulți, Daclatasvir utilizat în asociere cu sofosbuvir (cu sau fără ribavirină) sa dovedit a fi eficient în eliminarea virusului hepatitei C din sânge. Pacienții din studiu au fost infectați cu genotipurile 1, 2 sau 3 și toți au fost tratați timp de 12 sau 24 de săptămâni. Majoritatea pacienților nu au fost tratați anterior pentru hepatita C, deși unii dintre aceștia au fost infectați cu genotipul rezistent la medicamente standard (constând în telaprevir sau boceprevir - așa-numitele inhibitori ai NS3 / 4A - în asociere cu peginterferon alfa și ribavirină). Aproximativ 99% dintre pacienții cu genotipul 1 (125 din 126), 96% dintre pacienții cu genotipul 2 (25 din 26) și 89% dintre pacienții cu genotipul 3 (16 din 18) din virusul din sânge la 12 săptămâni după terminarea tratamentului planificat. Studiile suplimentare care implică pacienți cu genotipul 4 indică faptul că Daclatasvir este la fel de eficace împotriva genotipului 4 față de genotipul 1. Care sunt riscurile asociate? Cele mai frecvente efecte secundare raportate la Daclatasvir în asociere cu sofosbuvir, cu sau fără ribavirină, sunt epuizarea (oboseală), greață și cefalee. Pentru lista completă a efectelor secundare raportate la Daclatasvir, a se consulta prospectul. Daclatasvir este contraindicat cu anumite medicamente care pot reduce efectele acestuia. Pentru mai multe informații despre medicamentele care nu trebuie luate împreună cu Daclatasvir, consultați prospectul.