Hepcdac - 3 Bottle

Marca : Hepcdac

Preț : 250

Putere : 60mg

Descriere :


Indicaţie:

Daclatasvir se utilizează împreună cu un alt medicament antiviral (sofosbuvir) pentru a trata hepatita cronică C (o infecție virală a ficatului). Daclatasvir nu trebuie utilizat fără sofosbuvir. Daclatasvir și sofosbuvir pot fi utilizate împreună cu un alt medicament antiviral (ribavirină). Aceste medicamente reduc împreună cantitatea de virus hepatitic C din organism, care ajută sistemul imunitar să lupte împotriva infecției și poate ajuta la recuperarea... Read More

DESCRIERE


Indicaţie:

Daclatasvir se utilizează împreună cu un alt medicament antiviral (sofosbuvir) pentru a trata hepatita cronică C (o infecție virală a ficatului). Daclatasvir nu trebuie utilizat fără sofosbuvir. Daclatasvir și sofosbuvir pot fi utilizate împreună cu un alt medicament antiviral (ribavirină). Aceste medicamente reduc împreună cantitatea de virus hepatitic C din organism, care ajută sistemul imunitar să lupte împotriva infecției și poate ajuta la recuperarea ficatului. Hepatita cronică C poate provoca probleme grave ale ficatului, cum ar fi cicatrizarea (ciroza) sau cancerul hepatic.Doze și mod de administrare:

Luați-daclatasvir exact așa cum spune un furnizor de servicii medicale.
Nu modificați doza dacă medicul dumneavoastră vă spune acest lucru.
Nu întrerupeți administrarea de daclatasvir fără să discutați mai întâi cu furnizorul dvs. de asistență medicală.
Luați 1 oră în fiecare zi cu sau fără alimente.

Utilizarea recomandată de daclatasvir pentru tratamentul infecției cronice cu virusul hepatitei C este de 60 mg pe cale orală, o dată pe zi, cu sau fără alimente, în asociere cu sofosbuvir. Durata recomandată a tratamentului este de 12 săptămâni.