Hepcinat - 3 Bottle

Marca : Hepcinat

Preț : 575

Putere : 400mg

Descriere :

Sofosbuvir - utilizat pentru tratamentul hepatitei cronice C
Hepcinat (Sofosbuvir) - un nou medicament dezvoltat de o companie indiană Pharma Natco, Ltd. Geptsinat (sofosbuvir) Generic de înaltă calitate este produsă cu ajutorul echipamentelor de înaltă tehnologie, în conformitate cu toate standardele și cerințele necesare.

Tratamentul cu sofosbuvir se aplică într-o terapie complexă fără interferonovoy în aproape toate clinicile de conducere din întreaga lume, deoarece... Read More

DESCRIERE

Sofosbuvir - utilizat pentru tratamentul hepatitei cronice C
Hepcinat (Sofosbuvir) - un nou medicament dezvoltat de o companie indiană Pharma Natco, Ltd. Geptsinat (sofosbuvir) Generic de înaltă calitate este produsă cu ajutorul echipamentelor de înaltă tehnologie, în conformitate cu toate standardele și cerințele necesare.

Tratamentul cu sofosbuvir se aplică într-o terapie complexă fără interferonovoy în aproape toate clinicile de conducere din întreaga lume, deoarece acest medicament, ultimul tabel de laborator și studii clinice, a arătat rezultate bune. Eficacitatea noului medicament în primul genotip al virusului este de 94% dintre medicii care au obținut cele mai bune rezultate atunci când sunt utilizați cu sofosbuvir + daklatasvir. Aceste medicamente sunt de departe cele mai eficiente pentru tratamentul VHC. Aproape o sută la sută din studiile clinice au fost realizate chiar și la pacienții cu boală hepatică și la pacienții cu un al treilea genotip. Dar problema este în achiziționarea lor, deoarece acestea nu sunt pe piața liberă, pentru a cumpăra sofosbuvir destul de dificil în Rusia, dar este posibil, Puteți Hepcinat (sofosbuvir India) să cumpere în magazinul nostru online. Pe site-ul nostru puteți comanda nu numai sofosbuvir, care este cel mai mic preț care poate fi găsit pe internet, dar și sofosbuvir, recenzii care depășesc toate așteptările pacienților.

sofosbuvir - instrucțiuni de utilizare:

Medicamentul este un inhibitor viral de polimerază NS5B și inhibă replicarea HCV a sofosbuvirului utilizat pentru tratamentul hepatitei cronice C ca o componentă majoră a terapiei antivirale pentru pacienții adulți în asociere cu alte medicamente. Datele clinice confirmă eficacitatea ridicată a medicamentului într-un genotip de 1, 2, 3 și 4 privind eficacitatea medicamentului la pacienții coinfectați cu HIV și hepatita.

indicaţii:

Sofosbuvir a fost aprobat pentru utilizare în asociere cu alți agenți antivirali pentru tratamentul primului, al doilea, al treilea și al patrulea genotip al hepatitei C la pacienții adulți.

Cum să aplicați

Medicamentul se administrează o dată pe zi la o doză de 400 mg (1 comprimat). Mai bine nu mestecați tableta deoarece are un gust amar. Medicamentul este cel mai bine luat cu alimente, consumând multă apă. Luați medicamente în fiecare zi în același timp.

Efecte secundare:

Per total, medicamentul a fost bine tolerat și nu a avut nici un efect secundar pronunțat. Cele mai frecvente dintre ele - este oboseala, cefaleea si greața. Severitatea efectelor secundare este crescută în terapia asociată cu interferonul și alte medicamente antivirale.

Contraindicații

Medicamentul nu trebuie luat:

- Copii și adolescenți cu vârsta sub 18 ani;

- În timpul sarcinii;

- lactație;

- În caz de hipersensibilitate la substanța activă.

Grupul de pacienți specificat nu poate fi tratat cu sofosbuvir deoarece studiile clinice au fost efectuate pentru aceste grupuri.

Femeile de vârstă reproductivă ar trebui luate cu prudență, deoarece acum impactul sofosbuvirului asupra funcției de reproducere nu este clar determinat.

Pacienții vârstnici și pacienții cu insuficiență renală și hepatică trebuie tratați numai sub supraveghere medicală strictă. Nu este necesară ajustarea dozei pentru insuficiența renală ușoară și insuficiența hepatică.

Interacțiunea cu alte medicamente

Medicamentul se utilizează numai în asociere cu alți agenți antivirali atunci când eficacitatea este mai mare decât posibilele complicații. Medicamentul nu trebuie combinat cu boceprevir sau telaprevir.

Doza terapeutică de 400 mg pe zi a medicamentului nu are niciun efect asupra intervalului QT și nu cauzează nicio perturbare a sistemului cardiovascular.

Instrucțiuni Speciale:

- tratamentul trebuie efectuat numai sub supravegherea strictă a medicului;

- Se recomandă utilizarea medicamentului în asociere cu alte medicamente antivirale;

- nu se recomandă monoterapia cu sofosbuvir;
- doza recomandată pentru adulți - 400 mg pe zi (1 comprimat) în timpul mesei;

- Nu reduceți doza zilnică de medicament;

- Medicamentul are un gust amar neplăcut, deci este mai bine să nu mestecați drogul și să nu îl împărțiți;

- dacă aveți vărsături în decurs de două ore după administrarea medicamentului - luați un comprimat suplimentar;

- dacă vărsăturile au apărut după două ore; - nu este necesar un comprimat suplimentar;

- Când medicamentul nu este ținut în niciun fel, beți imediat un comprimat ratat. Data viitoare când poți lua o pastilă la ora obișnuită;

- În timpul tratamentului, se abțin de la activități care necesită viteză și atenție.

Produs:

Tablete ovale doză de 400 mg. La 28 comprimate pe ambalaj.

Conditii de depozitare:

Țineți medicamentul într-un loc uscat, protejat de soare și în afara copiilor. Data fabricării și data reținerii pe ambalaj. Nu luați acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Înainte de tratament, trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră.