Velasof - 12 weeks

Marca : Epclusa

Preț : 825

Putere : 400 mg & 100 mg

Descriere :

Ce este Velasof și pentru ce se utilizează? Velasof (generic Epclusa) este un medicament generic antiviral produs de Hetero care este utilizat pentru a trata hepatita cronică C la adulți. Velasof conține substanțele active sofosbuvir și velpatasvir. Cum se utilizează Velasof? Velasof poate fi obținut numai pe bază de rețetă și tratamentul trebuie inițiat și supravegheat de un medic cu experiență în tratamentul pacienților cu hepatită cronică C. Velasof este disponibil sub... Read More

DESCRIERE

Ce este Velasof și pentru ce se utilizează? Velasof (generic Epclusa) este un medicament generic antiviral produs de Hetero care este utilizat pentru a trata hepatita cronică C la adulți. Velasof conține substanțele active sofosbuvir și velpatasvir. Cum se utilizează Velasof? Velasof poate fi obținut numai pe bază de rețetă și tratamentul trebuie inițiat și supravegheat de un medic cu experiență în tratamentul pacienților cu hepatită cronică C. Velasof este disponibil sub formă de comprimate care conțin 400 mg sofosbuvir și 100 mg velpatasvir. Virusul hepatitei C există în câteva varietăți (genotipuri), iar Velasof poate fi utilizat pentru a trata hepatita C cauzată de toate genotipurile virusului.

Doza recomandată este un comprimat administrat o dată pe zi timp de 12 săptămâni. La pacienții cu boală hepatică decompensată (atunci când ficatul nu mai funcționează corespunzător), Velasof este administrat împreună cu un alt medicament numit ribavirină. Adăugarea ribavirinei la tratamentul cu Velasof poate fi, de asemenea, luată în considerare la pacienții cu ciroză hepatică compensată (scleroză hepatică dar cu o funcționare adecvată) și care sunt infectați cu genotipul 3 al virusului hepatitei C, care este mai greu de tratat. Cum ac acționează statul Velasof? Velasof substanțele active, sofosbuvir și velpatasvirul, blocând două proteine ​​esențiale pentru replicarea virusului hepatitei C, sofosbuvirul blochează acțiunea unei enzime numite ARN polimerază dependentă de ARN-NS5B și velpatasvirul vizează o proteină numită "NS5A".

Blocând aceste proteine, Velasof oprește înmulțirea infecției cu virusul hepatitei C a celulelor noi. Care sunt riscurile asociate cu Velasof? Velasof este contraindicat în asociere cu următoarele medicamente, deoarece acestea pot reduce concentrațiile de velftasvir de sofosbuvir din sânge și, prin urmare, pot reduce eficacitatea Velasof: - rifampicină, rifabutină (antibiotice); - carbamazepină, fenobarbital, fenitoină (medicamente pentru tratamentul epilepsiei); - sunătoare (ceai din plante folosit pentru a trata depresia și anxietatea). Pentru lista completă a efectelor secundare sau a restricțiilor cu Velasof, citiți prospectul. Rezumatul produsului și prospectul au inclus recomandări și măsuri de precauție pentru utilizarea sigură și eficientă a Velasof, urmată de profesioniștii din domeniul sănătății și de pacienți.