Velpaclear - 12 weeks

Marca : velpaclear

Preț : 825

Putere : 1 X 28

Descriere :

Descrierea produsului:
Cele mai bune produse de îngrijire a sănătății disponibile online la cele mai bune prețuri, servicii rapide, sigure și eficiente de livrare.
Autentic și 100% Pure și eficiente produse autentice Cele mai bune prețuri și servicii.Haalth approvedQualified personal la serviciul tău Always available ... Produse de cea mai bună calitate / Medicamente / pastile / plante medicinale la cele mai bune prices.Fast DeliveryDiscreet Packaging24 ore de sprijin... Read More

DESCRIERE

Descrierea produsului:
Cele mai bune produse de îngrijire a sănătății disponibile online la cele mai bune prețuri, servicii rapide, sigure și eficiente de livrare.
Autentic și 100% Pure și eficiente produse autentice Cele mai bune prețuri și servicii.Haalth approvedQualified personal la serviciul tău Always available ... Produse de cea mai bună calitate / Medicamente / pastile / plante medicinale la cele mai bune prices.Fast DeliveryDiscreet Packaging24 ore de sprijin online

Detalii produs:
Cantitate minimă de comandă 1 sticlă
Putere / Doză (în mg sau ml) Rezistență - 400 Mg / Formă de dozare - Tablete
Sticle de ambalare
Tip produs Tip produs finit
Marca Velpaclear

Velpaclear este utilizat pentru tratamentul infecției cronice cu virus hepatitic C. Velpaclear o cutie conține 28 de tablete. Velpaclear este fabricat de Abbott Pharma.

Detalii -
Nume de marcă - Velpaclear
Generic - Sofosbuvir și Velpatasvir
Rezistență - Sofosbuvir 400 mg și Velpatasvir 100 mg
Formă - Tablete
Ambalare - 1 X 28
Fabricat de - Abbott Pharma
Sofosbuvir, vândut sub numele de Velpaclear, printre altele, este un medicament utilizat pentru tratamentul hepatitei C. [1] Se recomandă numai o combinație de ribavirină, ledipasvir, Velpatasvir sau daclatasvir.

Avertisment: medicamentul Velpaclear nu se află la îndemâna și vederea copiilor și nu se lasă la animalele de companie, niciodată nu împărtășiți medicamentele altora și utilizați acest medicament numai pentru indicarea prescrisă. Informațiile conținute aici nu sunt destinate să acopere toate utilizările, indicațiile, precauțiile, avertismentele, interacțiunile medicamentoase, reacțiile alergice sau efectele adverse.

Sfaturi și sfaturi: medicina Velpaclear este un medicament care se eliberează pe bază de prescripție medicală și trebuie folosit sub îndrumarea și sfaturile medicale corespunzătoare. Nu împărțiți medicamentul Velpaclear cu alții, deoarece pot suferi de o problemă care nu este tratată eficient de acest medicament.

Dacă aveți întrebări cu privire la medicamentele Velpaclear pe care le luați, consultați-vă medicul / consilierul medical / asistenta medicală / instituția spitalului / consilierul în domeniul sănătății sau farmacistul.

Observație: Informațiile de mai sus reprezintă doar un ajutor educațional. Nu este destinat consilierii medicale pentru condiții individuale sau tratamente. Discutați cu medicul, asistenta medicală sau farmacistul înainte de a urma orice regim medical pentru a vedea dacă este sigur și eficient pentru dumneavoastră.