Velpanat - 12 weeks

Marca : Velpanat

Preț : 990

Putere : sofosbuvir 400 mg & velpatasvir 100 mg/ tab

Descriere :


Ce este Velpanat și ce este utilizat Velpanat (generic Epclusa) este un medicament antiviral generic produs de Natco care este utilizat pentru tratamentul hepatitei cronice C la adulți. Velpanat conține substanțe active și velftasvir sofosbuvir.

Cum se utilizează Velpanat?
Velpanat poate fi obținut numai pe bază de rețetă și tratamentul trebuie inițiat și supravegheat de un medic cu experiență în tratamentul pacienților cu hepatită cronică C. Velpanat este disponibil... Read More

DESCRIERE


Ce este Velpanat și ce este utilizat Velpanat (generic Epclusa) este un medicament antiviral generic produs de Natco care este utilizat pentru tratamentul hepatitei cronice C la adulți. Velpanat conține substanțe active și velftasvir sofosbuvir.

Cum se utilizează Velpanat?
Velpanat poate fi obținut numai pe bază de rețetă și tratamentul trebuie inițiat și supravegheat de un medic cu experiență în tratamentul pacienților cu hepatită cronică C. Velpanat este disponibil sub formă de comprimate care conțin 400 mg de sofosbuvir și 100 mg de velpatasvir. Virusul hepatitei C există în câteva varietăți (genotipuri), iar Velpanat poate fi utilizat pentru a trata hepatita C cauzată de toate genotipurile virusului.

Doza recomandată este un comprimat administrat o dată pe zi timp de 12 săptămâni. La pacienții cu boală hepatică decompensată (atunci când ficatul nu mai funcționează corespunzător), Velpanat este administrat împreună cu un alt medicament numit ribavirină. Adăugarea ribavirinei la tratamentul cu Velpanat poate fi, de asemenea, luată în considerare la pacienții cu ciroză hepatică compensată (scleroză hepatică dar cu funcționare adecvată) și care sunt infectați cu genotipul 3 al virusului hepatitei C, care este mai greu de tratat. Cum acționează Velpanat? Substanțele active Velpanat, sofosbuvir și velpatasvirul, blocând două proteine ​​esențiale pentru replicarea virusului hepatitei C, sofosbuvirul blochează acțiunea unei enzime numite "polimerază ARN dependentă de ARN-NS5B", iar velpatasvirul vizează o proteină numită "NS5A". Prin blocarea acestor proteine, Velpanat oprește înmulțirea infecției cu virusul hepatitei C a celulelor noi.
Care sunt riscurile asociate cu Velpanat?
Velpanat este contraindicat în asociere cu următoarele medicamente, deoarece acestea pot reduce concentrațiile de sofosbuvir și velpatasvir din sânge și, prin urmare, pot reduce eficacitatea Velpanat: - rifampicină, rifabutină (antibiotice); - carbamazepină, fenobarbital, fenitoină (medicamente pentru tratamentul epilepsiei); - sunătoare (ceai din plante folosit pentru a trata depresia și anxietatea). Pentru lista completă a efectelor secundare sau a restricțiilor cu Velpanat, citiți prospectul.
Sinteza produsului și prospectul au inclus recomandări și măsuri de precauție pentru utilizarea sigură și eficientă a Velpanat, urmate de personalul medical și de pacienți.