Ledifos

Marca : Ledifos

Preț : 250

Putere : Sofosbuvir 400mg & Ledipasvir 90mg

Descriere :


Ledifos (genericul Harvoni) este un medicament antiviral care este utilizat pentru tratamentul hepatitei C la adulți. Ce este Ledifos și pentru ce se utilizează pentru Ledifos este un medicament antiviral care este utilizat pentru tratarea hepatitei C (o infecție cu virus hepatitic cronic de durată lungă) la adulți. Harvoni conține substanțele active ledipasvir și sofosbuvir. Cum se utilizează Ledifos Ledifos poate fi obținut numai pe bază de prescripție medicală și... Read More

DESCRIERE


Ledifos (genericul Harvoni) este un medicament antiviral care este utilizat pentru tratamentul hepatitei C la adulți. Ce este Ledifos și pentru ce se utilizează pentru Ledifos este un medicament antiviral care este utilizat pentru tratarea hepatitei C (o infecție cu virus hepatitic cronic de durată lungă) la adulți. Harvoni conține substanțele active ledipasvir și sofosbuvir. Cum se utilizează Ledifos Ledifos poate fi obținut numai pe bază de prescripție medicală și tratamentul trebuie inițiat și supravegheat de un medic cu experiență în administrarea pacienților cu hepatită cronică C. Este disponibil sub formă de comprimate care conțin 90 mg ledipasvir și 400 mg sofosbuvir. Doza recomandată este un comprimat administrat o dată pe zi. Există mai multe soiuri (numite genotipuri) de virus hepatitic C și Ledifos este recomandat pentru utilizare la pacienții infectați cu genotipul 1 și genotipul 4 și pentru unii pacienți infectați cu genotipul 3. Durata tratamentului cu Harvoni și utilizarea acestuia în monoterapie sau în combinație cu un alt medicament, numit ribavirină, depinde de genotipul virusului și de natura bolii hepatice a pacientului, de exemplu dacă au ciroză hepatică (fibroză) sau dacă ficatul lor nu funcționează corespunzător. Pentru mai multe informații, consultați prospectul.

Substanțele active, ledipasvir și sofosbuvir, blochează două proteine ​​esențiale pentru multiplicarea virusului hepatitei C. Sofosbuvirul blochează acțiunea unei enzime numite NS5B, ARN-polimerază dependentă de ARN-ARN, în timp ce ledipasvir vizează o proteină numită "NS5A". Prin blocarea acestor proteine, Ledifos oprește înmulțirea virusului hepatitei C și infectarea celulelor noi. Sofosbuvir a fost autorizat sub numele de Sovaldi din ianuarie 2014. Ce beneficii a prezentat Harvoni în timpul studiilor Aproximativ 94% până la 99% dintre pacienții cărora li sa administrat doar Ledifos au dat un rezultat negativ testului de screening la 12 săptămâni după terminarea tratamentului. Pentru majoritatea pacienților, ribavirina nu a fost necesară. De asemenea, rezultatele studiilor au arătat că la pacienții cu ciroză hepatică compensată (cicatrizare hepatică, dar cu menținerea funcției hepatice), a existat o probabilitate mai mare de eliminare a virusului atunci când tratamentul a fost prelungit la 24 de săptămâni.


Pacienții a căror infecție sa dovedit a fi rezistent la alte medicamente antivirale ar putea beneficia, de asemenea, de prelungirea tratamentului cu 24 săptămâni. Datele de susținere au arătat că Ledifos în asociere cu ribavirină poate fi benefic pentru unii pacienți cu genotipul 3 și pentru pacienții cu genotip 1 sau 4 și cu ciroză hepatică decompensată (cicatrizare hepatică și insuficiență hepatică) și / sau cei care au suferit un transplant de ficat. Care sunt riscurile asociate cu Ledifos Cele mai frecvente efecte secundare asociate cu Harvoni (care pot afecta mai mult de 1 persoană din 10) sunt oboseală și cefalee. Harvoni nu trebuie utilizat cu rosuvastatină, un medicament care controlează colesterolul sau cu sunătoare (un preparat din plante utilizate pentru tratamentul depresiei). Pentru lista completă a efectelor secundare și a restricțiilor asociate cu Harvoni, a se consulta prospectul.