Hepcdac

Marca : Hepcdac

Preț : 90

Putere : 60mg

Descriere :


Indicaţie:

Daclatasvir se utilizează împreună cu un alt medicament antiviral (sofosbuvir) pentru a trata hepatita cronică C (o infecție virală a ficatului). Daclatasvir nu trebuie utilizat fără sofosbuvir. Daclatasvir și sofosbuvir pot fi utilizate împreună cu un alt medicament antiviral (ribavirină). Aceste medicamente reduc împreună cantitatea de virus hepatitic C din organism, care ajută sistemul imunitar să lupte împotriva infecției și poate ajuta la recuperarea... Read More

DESCRIERE


Indicaţie:

Daclatasvir se utilizează împreună cu un alt medicament antiviral (sofosbuvir) pentru a trata hepatita cronică C (o infecție virală a ficatului). Daclatasvir nu trebuie utilizat fără sofosbuvir. Daclatasvir și sofosbuvir pot fi utilizate împreună cu un alt medicament antiviral (ribavirină). Aceste medicamente reduc împreună cantitatea de virus hepatitic C din organism, care ajută sistemul imunitar să lupte împotriva infecției și poate ajuta la recuperarea ficatului. Hepatita cronică C poate provoca probleme grave ale ficatului, cum ar fi cicatrizarea (ciroza) sau cancerul hepatic.

Doze și mod de administrare:

Luați-daclatasvir exact ca un furnizor de îngrijire a sănătății spune.

Utilizarea recomandată de daclatasvir pentru tratamentul infecției cronice cu virusul hepatitei C este de 60 mg pe cale orală, o dată pe zi, cu sau fără alimente, în asociere cu sofosbuvir. Durata recomandată a tratamentului este de 12 săptămâni.