Sofovir + Daclahep - 12 weeks

Marca : Sofovir + Daclahep

Preț : 649

Putere : 400mg + 60mg

Descriere :

CE ESTE SOFOVIR?
SOFOVIR (Sofosbuvir) este un medicament antiviral care împiedică înmulțirea virusului hepatitei C (VHC) în organism. Acest medicament este un medicament pe bază de prescripție medicală. Este disponibil ca tabletă orală.

UTILIZĂRI:
Sofosbuvir se utilizează împreună cu alte medicamente antivirale (cum ar fi ribavirină, peginterferon, daclatasvir) pentru a trata hepatita cronică C (o infecție virală a ficatului). Acesta funcționează prin reducerea... Read More

DESCRIERE

CE ESTE SOFOVIR?
SOFOVIR (Sofosbuvir) este un medicament antiviral care împiedică înmulțirea virusului hepatitei C (VHC) în organism. Acest medicament este un medicament pe bază de prescripție medicală. Este disponibil ca tabletă orală.

UTILIZĂRI:
Sofosbuvir se utilizează împreună cu alte medicamente antivirale (cum ar fi ribavirină, peginterferon, daclatasvir) pentru a trata hepatita cronică C (o infecție virală a ficatului). Acesta funcționează prin reducerea cantității de virus hepatitic C în corpul dumneavoastră, ceea ce vă poate ajuta să vă recuperați ficatul.

SOFOVIR EFECTELE COMUNE LATERALE:
Este posibil să apară oboseală, cefalee, greață, diaree, senzație de mâncărime, dificultăți de somn sau iritabilitate. Dacă vreuna dintre aceste reacții persistă sau se agravează, spuneți-le imediat medicului sau farmacistului.

Spuneți imediat medicului dumneavoastră dacă aveți reacții adverse grave, inclusiv: semne de scăderea numărului de globule roșii (cum ar fi oboseală neobișnuită, respirație rapidă, piele palidă, dificultăți de respirație, bătăi rapide ale inimii).

O reacție alergică foarte gravă la acest medicament este rară. Totuși, obțineți imediat asistență medicală dacă observați orice simptome de reacție alergică gravă, inclusiv: erupție cutanată tranzitorie, mâncărime / umflături (în special a feței / limbii / gâtului), amețeli severe, probleme de respirație.

Aceasta nu este o listă completă a posibilelor efecte secundare. Dacă observați alte reacții care nu sunt enumerate mai sus, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

INFORMAȚII PRIVIND SIGURANȚA (precauții):
Înainte de a lua sofosbuvir, spuneți medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă sunteți alergic la acesta; sau dacă aveți alte alergii. Acest produs poate conține ingrediente inactive, care pot provoca reacții alergice sau alte probleme. Vorbiți cu dvs.

Utilizări ale tabletei Daclahep


Daclahep 60 mg este utilizat în tratamentul infecției cu virusul hepatitei cronice (VHC).

Cum funcționează Daclahep Tablet
Daclahep comprimate de 60 mg este un medicament antiviral. Acesta funcționează prin scăderea încărcăturii de virus hepatitic C în organism și eliminarea virusului din sânge într-o perioadă de timp.

Ce este Daclahep?
Daclahep conține Daclatasvir, un medicament utilizat pentru tratamentul infecțiilor cronice (cu durată lungă de timp) cu virus genotipic 1 sau genotip 3 la adulți. Daclahep trebuie luat în asociere cu sofosbuvir sau cu sofosbuvir și ribavirină. Nu trebuie luată de la sine.

Cum se utilizează Daclahep?
Urmați instrucțiunile de dozare pe care le-ați dat medicului dumneavoastră, inclusiv informații privind dozajul de sofosbuvir și ribavirină.

Pentru majoritatea pacienților, un comprimat de Daclahelp se va administra zilnic pentru o perioadă de 12 săptămâni.

Efecte adverse
Cel mai grav efect secundar al Daclatasvir și Sofosbuvir apare la pacienții care iau amiodaronă. Se poate produce bradicardie (ritm cardiac lent). Dacă luați aceste trei medicamente și observați oricare dintre următoarele, adresați-vă imediat medicului dumneavoastră.

leșin sau aproape leșin
amețeli sau stridență
nu ma simt bine
slăbiciune
oboseală
dificultăți de respirație
dureri în piept
confuzie
probleme de memorie
Reacțiile adverse frecvente sunt în general ușoare și temporare. Puteți observa dureri de cap și oboseală și dacă luați anemie ribavirină (număr redus de celule roșii din sânge) și greață.

Avertismente
Daclatasvirul nu trebuie administrat niciodată singur. Acesta trebuie utilizat în asociere cu alte medicamente antivirale. Asigurați-vă că ați citit orice informație de siguranță despre sofobuvir și ribavirină dacă luați aceste medicamente cu daclatasvir.

Înainte de începerea tratamentului cu Daclatasvir, spuneți medicului dumneavoastră dacă:

ați avut probleme hepatice și / sau transplant de ficat
ați avut probleme cardiace
vă luați orice alte medicamente eliberate fără prescripție medicală sau fără prescripție medicală
sunteți însărcinată sau partenerul dvs. este gravidă
încercați să rămâneți gravidă sau partenerul dvs. încearcă să rămâneți gravidă
alăptați sau intenționați să alăptați