Myhep + Mydekla - 12 weeks

Marca : Myhep and Mydekla

Preț : 675

Putere : 400mg & 60 mg

Descriere :


Utilizează tableta Hep MY

MY Hep 400mg Tablet este utilizat în tratamentul infecției cu virusul hepatitei cronice (HCV).

Cum funcționează Tableta Hep MY
Tableta mea de 400 mg de hep este un medicament antiviral. Acesta funcționează prin scăderea încărcăturii de virus hepatitic C în organism și eliminarea virusului din sânge într-o perioadă de timp.

În informații aprofundate despre tableta Hep MY
Sfat expert pentru tableta Hep MY

Acest medicament trebuie... Read More

DESCRIERE


Utilizează tableta Hep MY

MY Hep 400mg Tablet este utilizat în tratamentul infecției cu virusul hepatitei cronice (HCV).

Cum funcționează Tableta Hep MY
Tableta mea de 400 mg de hep este un medicament antiviral. Acesta funcționează prin scăderea încărcăturii de virus hepatitic C în organism și eliminarea virusului din sânge într-o perioadă de timp.

În informații aprofundate despre tableta Hep MY
Sfat expert pentru tableta Hep MY

Acest medicament trebuie utilizat numai în asociere cu ribavirină sau cu interferon pegilat și ribavirină.
Tratamentul cu sofosbuvir nu este recomandat la pacienții cu afecțiuni renale sau hepatice severe sau depresie.
Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă luați amiodaronă (se utilizează pentru bătăi neregulate ale inimii). Riscul de bătaie lentă a inimii poate fi crescut atunci când este administrat împreună cu Sofosbuvir.
Aveți grijă deosebită pentru a evita sarcina la pacienții de sex feminin sau la partenerii de sex feminin la pacienții de sex masculin aflați în tratament cu sofosbuvir.
Luați măsurile de precauție necesare deoarece sofosbuvirul nu împiedică răspândirea infecției altor persoane prin contact sexual, împărțirea acelor sau contactul cu sângele.

MYHEP 400MG UTILIZĂ:

Sofosbuvir se utilizează împreună cu alte medicamente antivirale (cum ar fi ribavirină, peginterferon, daclatasvir) pentru a trata hepatita cronică C (o infecție virală a ficatului). Acesta funcționează prin reducerea cantității de virus hepatitic C în corpul dumneavoastră, ceea ce vă poate ajuta să vă recuperați ficatul.

MYHEP 400 MG EFECTELE COMUNE LATERALE:

Este posibil să apară oboseală, cefalee, greață, diaree, senzație de mâncărime, dificultăți de somn sau iritabilitate. Dacă vreuna dintre aceste reacții persistă sau se agravează, spuneți-le imediat medicului sau farmacistului.

O reacție alergică foarte gravă la acest medicament este rară. Totuși, obțineți imediat asistență medicală dacă observați orice simptome de reacție alergică gravă, inclusiv: erupție cutanată tranzitorie, mâncărime / umflături (în special a feței / limbii / gâtului), amețeli severe, probleme de respirație.

Aceasta nu este o listă completă a posibilelor efecte secundare. Dacă observați alte reacții care nu sunt enumerate mai sus, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

INFORMAȚII PRIVIND SIGURANȚA (precauții):

Înainte de a lua sofosbuvir, spuneți medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă sunteți alergic la acesta; sau dacă aveți alte alergii. Acest produs poate conține ingrediente inactive, care pot provoca reacții alergice sau alte probleme.


Ce este MyDacla? MyDacla este un medicament antiviral care este utilizat în asociere cu alte medicamente pentru tratamentul hepatitei C la adulți. Medicamentul conține substanța activă Daclatasvir care blochează activitatea unei proteine ​​a virusului hepatitei C numită "NS5A", care este esențială pentru multiplicarea virusului. Prin blocarea acestei proteine, medicamentul oprește înmulțirea virusului hepatitei C. Există mai multe genotipuri ale virusului hepatitei C și sa demonstrat că Daclatasvir este eficient împotriva genotipurilor 1 până la 4. Cum se utilizează MyDacla? Daclatasvir poate fi obținut numai pe bază de rețetă și tratamentul trebuie inițiat și monitorizat de un medic cu experiență în tratamentul pacienților cu hepatită cronică C. Este disponibil sub formă de comprimate de 30 mg și 60 mg. Doza uzuală este de 60 mg o dată pe zi. Daclatasvir trebuie utilizat în asociere cu alte medicamente cronice de hepatită C, cum ar fi sofosbuvir, peginterferon alfa și ribavirină. Combinația de medicamente care trebuie utilizate și durata tratamentului va depinde de genotipul virusului hepatitei C la care este infectat pacientul și de tipul bolii hepatice pe care o are, de exemplu, dacă are ciroză (scleroză hepatică) sau dacă ficatul pacientului nu mai funcționează corespunzător. Pentru mai multe informații, consultați prospectul. Cum funcționează MyDacla? Substanța activă din MyDacla, daclatasvir, blochează activitatea virusului hepatitei C numit "NS5A", care este esențial pentru multiplicarea virusului. Blocarea acestei proteine ​​oprește înmulțirea virusului hepatitei C.


Există mai multe genotipuri de hepatită C și sa demonstrat că Daclatasvir este eficient împotriva genotipurilor 1 până la 4. Ce beneficii a prezentat Daclatasvir în timpul studiilor? Într-un studiu major care a inclus 211 adulți, Daclatasvir utilizat în asociere cu sofosbuvir (cu sau fără ribavirină) sa dovedit a fi eficient în eliminarea virusului hepatitei C din sânge. Pacienții din studiu au fost infectați cu genotipurile 1, 2 sau 3 și toți au fost tratați timp de 12 sau 24 de săptămâni. Majoritatea pacienților nu au fost tratați anterior pentru hepatita C, deși unii dintre aceștia au fost infectați cu genotipul rezistent la medicamente standard (constând în telaprevir sau boceprevir - așa-numitele inhibitori ai NS3 / 4A - în asociere cu peginterferon alfa și ribavirină). Aproximativ 99% dintre pacienții cu genotipul 1 (125 din 126), 96% dintre pacienții cu genotipul 2 (25 din 26) și 89% dintre pacienții cu genotipul 3 (16 din 18) din virusul din sânge la 12 săptămâni după terminarea tratamentului planificat. Studiile suplimentare care implică pacienți cu genotipul 4 indică faptul că Daclatasvir este la fel de eficace împotriva genotipului 4 față de genotipul 1. Care sunt riscurile asociate? Cele mai frecvente efecte secundare raportate la Daclatasvir în asociere cu sofosbuvir, cu sau fără ribavirină, sunt epuizarea (oboseală), greață și cefalee. Pentru lista completă a efectelor secundare raportate la Daclatasvir, a se consulta prospectul. Daclatasvir este contraindicat cu anumite medicamente care pot reduce efectele acestuia. Pentru mai multe informații despre medicamentele care nu trebuie luate împreună cu Daclatasvir, consultați prospectul.