Million Health PharmaceuticalsMillion Health Pharmaceuticals

About USMillion Health Pharmaceuticals

Million pharmaceuticals de sănătate este una dintre cele mai rapide organizații farmaceutice în creștere din India, cu un portofoliu distinctiv de produse în fruntea dezvoltării științifice, cu cele mai avansate produse bazate pe tehnologie, în toate specialitățile de îngrijire a sănătății.

Milioane de produse farmaceutice de sănătate, motivate de o pasiune de succes, compania noastră se angajează să genereze cele mai recente medicamente și să implementeze echipamente și tehnologii de ultima generație pentru o gamă largă de sectoare terapeutice, pentru a răspunde în mod consecvent nevoilor clienților noștri. Loialitatea și onestitatea sunt forța focală pe care o apreciem și o susținem în mod conștiincios. Credem cu fermitate în responsabilitatea socială corporativă ca parte integrantă a angajamentului său de a îmbunătăți sănătatea globală.

Suntem lideri mondiali în furnizarea de servicii medicale, care dezvoltă, produce și distribuie produse farmaceutice, produse nutritive și ingrediente farmaceutice active (API) de tip over-the-counter (otc) și prescripție medicală. avem cel mai recent produs de cercetare devolped de la diverse industria farmaceutică, biofarmaceutică și biotehnologie. Suntem angajați în furnizarea și exportul de produse farmaceutice și nutraceutical de la câțiva producători renumiți cum ar fi Ranbaxy, GSK, Cipla, Nicholas, Wyeth, Serum World, Elder, Reddys Lab, Torrent, Remedii americane, Apex, Glenmark, Sun Pharma, Johnson & Johnson, Alkem, Alembic, Aventis, Intas, Genix, Novartis, Pfizer, Lupin, Wockhardt, Ajanta etc.

Oferim produse de larg consum (otc) și formulări ale companiilor farmaceutice, oferind consumatorilor și clienților produse de înaltă calitate la prețuri foarte accesibile.

Înțelegem costurile de achiziționare de noi clienți și beneficiile reținerii acestor clienți. Ne asigurăm că expedierile dvs. sunt ambalate și adresate cu atenție și că sunt expediate cu promptitudine pentru a plăti sau pentru a depăși așteptările clienților în toate privințele. Putem furniza aproximativ 1000 de medicamente generice. Pur și simplu scrieți numele generic și vă vom oferi prețul preferat! Farmacia noastră are mai mult de 8000 de produse în magazinele noastre. Putem aranja toate medicamentele conform cerințelor și reglementărilor.

Milioane de produse farmaceutice de sănătate au o istorie cunoscută în ceea ce privește fabricarea de comprimate, capsule, injecții, unități, siropuri, siropuri uscate etc., formule sterile pentru diferite companii farmaceutice și biotehnologii. De la organizații mari la mici, produsele farmaceutice Million de sănătate pot găzdui o gamă largă de nevoi de fabricație.

Million Pharmaceuticals pentru sănătate poate produce produse sterile în dimensiuni ale flaconului cuprinse între 1 ml și 100 ml. Milioane de produse farmaceutice de sănătate pot produce și formulări sterile în seringi, pungi sau flacon preumplute

Million de expertiză în domeniul sănătății farmaceutice constă în umplerea și finisarea aseptică a compusului. Million pharmaceuticals de sănătate oferă outsourcing cuprinzător pentru o bună calitate a producției pentru clienții care au nevoie de producție personalizată. Cu mulți ani de practică în experiența de fabricație, Million pharmaceuticals de sănătate are cunoștințele și capacitatea de a satisface nevoile dvs. speciale.