Million Health PharmaceuticalsMillion Health Pharmaceuticals

Dactovin 12 weeks

Brand : Dactovin

Price : 240

Strength : 60mg

Active : Dactovin-12-weeks-Strides-Daclatasvir-60mg

Company Name : Strides

Tablets : 28

Medicine Overview of Dactovin 12 weeks Tablet

DROGUL PROFILE

Dactovin 12 weeks utilizări:

Dactovin Daclatasvir 60mg  este indicat în mod special pentru utilizarea cu sofosbuvir pentru tratamentul pacienÈ›ilor cu virus cronic de hepatită cronică (VHC) de infecÈ›ii cu genotip 1, 3 sau 4.

Celelalte medicamente utilizate în asociere includ sofosbuvir, ribavirină È™i interferon, variază în funcÈ›ie de tipul de virus È™i dacă persoana are ciroză.

Dactovin (Daclatasvir) opreÈ™te replicarea ARN virale HCV È™i translaÈ›ia proteinei prin inhibarea directă a proteinei HCV NS5A. NS5A este critică pentru transcripÈ›ia È™i translaÈ›ia viralului HCV.

Dactovin in Romania : Dactovin (Daclatasvir) este furnizat sub formă de comprimate pentru administrare orală. Se administrează pe cale orală o dată pe zi. Doza recomandată este de 60 mg administrată oral o dată pe zi cu sau fără alimente în asociere cu sofosbuvir. Durata recomandată a tratamentului este de 12 săptămâni. Modificarea dozei: reduceÈ›i doza la 30 mg o dată pe zi cu inhibitori puternici ai CYP3A È™i creÈ™teÈ›i doza la 90 mg o dată pe zi cu inductori moderaÈ›i ai CYP3A.

Unele medicamente comune care sunt inductori puternici ai CYP3A includ dexametazonă, fenitoină, carbamazepină, rifampicină.

Dactovin Pret : Dactovin (Daclatasvir) is a CYP3A and p-glycoprotein substrate, therefore, drugs that are strong inducers or inhibitors of these enzyme will interfere with daclatascir levels in the body. Modificările dozelor se fac cu utilizarea concomitentă de daclatasvir È™i a medicamentelor care afectează CYP3A sau p-gp. Când se administrează daclatasvir cu inhibitori non-nucleozidici ai revers transcriptazei, doza de daclatasvir este crescută pentru a depăși inducerea CYP3A.

Doza de daclatasvir trebuie scăzută atunci când se administrează antifungice, cum ar fi ketoconazolul. În prezent, nu sunt necesare ajustări ale dozelor necesare cu utilizarea concomitentă de daclatasvir È™i imunosupresoare, analgezice narcotice, antidepresive, sedative È™i agenÈ›i cardiovasculari. Utilizarea concomitentă cu amiodaronă, sofosbuvir È™i daclatasvir poate avea ca rezultat un risc crescut de încetinire gravă a ritmului cardiac.

Dactovin 60 mg Efecte secundare :

Reacțiile adverse frecvente cu sofosbuvir și daclatasvir includ cefalee, senzație de oboseală și greață.

Cu daclatasvir, sofosbuvir și ribavirină, cele mai frecvente efecte secundare sunt cefaleea, senzația de oboseală, grețurile și erupția celulelor roșii.

Drug Prescribing Information

Absorption

Metabolism

When to Take the Drug

Drug Called Side Effects

Food Drug Interaction

Safety Measures

Storage and Handling

Missed Dosa

Overdosage

Machanism of action

Distribution

Elimination

Dosage Regimens

Drug Interaction

Possible Contraindication

Pregnancy and Lactation