Million Health PharmaceuticalsMillion Health Pharmaceuticals

MyHepAll 12 weeks

Brand : Myhep ALL

Price : 875

Strength : Pack of 28 tablets

Active : Myhep-All-12-weeks-Mylan-Velpatasvir-100mg-Sofosbuvir-400mg

Company Name : Mylan

Tablets : 28 Tablets

Quick Contact Us

  +91-9940472902

  info@millionpharma.ro

  https://millionpharma.ro

  +91-994-047-2902

  millionpharma

  +91-994-047-2902

  +91-994-047-2902

  millionpharma

  3174376295

DESCRIPTION

Myhep all 12 weeks : Myhep All in Romania :Ce este Myhep All ?Myhep All Medicina (Generic Epclusa) este un medicament generic antiviral produs de Mylan. Acesta este utilizat pentru tratamentul hepatitei C la adulți.
Cum se utilizează Myhep All 12 săptămâni Medicine ?Medicamentul Myhep all poate fi obținut numai pe bază de rețetă și tratamentul trebuie inițiat și supravegheat de un medic cu experiență în tratamentul pacienților cu hepatită cronică C. Medicamentul Velasof este disponibil sub formă de comprimate care conțin Sofosbuvir 400 mg și Velpatasvir 100 mg.Myhep all Tablets is Generic Epclusa poate fi folosit pentru tratamentul hepatitei C cauzate de toate genotipurile virusului.MyHep-all Mecanism de acțiune:


MyHep All (Sofosbuvir cu Velpatasvir) este o combinație orală cu doză fixă ​​de Sofosbuvir 400 mg, un inhibitor de polimerază analog nucleozidic NS5B și Velapatasvir 100 mg, un inhibitor complex de replicare NS5A. Sofosbuvir 400 mg este aprobat pentru tratamentul infecțiilor cu virus genotip 1, 2, 3 și 4 cu diferite regimuri și durate dependente de genotipul VHC. Velpatasvir (fostul GS-5816) este un nou inhibitor al NS5A care are o activitate intensă anti-HCV invitro în toate genotipurile la nivel picomolar. Combinația de Sofosbuvir 400 mg / Velpatasvir 100 mg este primul regim unic de comprimate o dată pe zi, cu activitate pangenotipică a Myhep all in Romania.Myhep all Prospect , Prêt  in Romania ?Million Health Pharmaceuticals  este unul dintre principalii furnizori de comprimate de myhep all și a câștigat încrederea a mii de clienți livr ând myhep all la cel mai mic preț la nivel global. Dacă doriți să cumpărați tablet Myhep all  (Sofosbuvir/ Velpatasvir) , plasați comanda online și obțineți-le livrată la ușă în intervalul de timp specificat.Am plecat în tari europene , Romania, Bulgaria, Hungary, Italy, UK, Russia, Germania, Franța, Spania, Grecia, Polonia, Belgia, Austria, Croația, Suedia, Ucraina, Norvegia, Ungaria, Cehia, Slovenia.Myhep all Efecte secundare:Cele mai frecvente efecte secundare  asociate cu Sofosbuvir plus Velpatasvir au fost durerea de cap și oboseala; și când au fost utilizate cu Ribavirin în ciroză decompensată au fost oboseală, anemie, greață, cefalee, insomnie și diaree.Myhep All  Detalii depozitare:A se păstra MyHep All sub 30 ° C (86 ° F).• Depozitați-l într-un loc răcoros și uscat. Depozitarea necorespunzătoare poate afecta eficacitatea și termenul de valabilitate al medicamentului.• Păstrați comprimatele Myhep all (Sofosbuvir/ Velpatasvir)  în flaconul original cu eticheta atașată și capacul de siguranță pentru copii.