Million Health PharmaceuticalsMillion Health Pharmaceuticals

Resof Total

Brand : Resof Total

Price : 290

Strength : 400mg + 100mg

Active : Resof-Total-DrReddys-Sofosbuvir-400mg-Velpatasvir-100mg

Company Name : Dr. Reddy's

Tablets : 28 Tablets

Quick Contact Us

  +91-9940472902

  info@millionpharma.ro

  https://millionpharma.ro

  +91-994-047-2902

  millionpharma

  +91-994-047-2902

  +91-994-047-2902

  millionpharma

  3174376295

DESCRIPTION

Descriere produs: Resof Total este utilizat pentru tratamentul infecției cronice cu virus hepatitic C. Resof Total unei cutii conține 28 de tableteResof Total este fabricat de Dr.Reddy's. Avertisment: Resof Medicamentul total aflat la îndemâna și vederea copiilor și departe de animalele de companie, nu împărtășiți niciodată medicamentele altora și utilizați acest medicament numai pentru indicarea prescrisă. Informațiile conținute aici nu sunt destinate să acopere toate utilizările, indicațiile, precauțiile, avertismentele, interacțiunile medicamentoase, reacțiile alergice sau efectele adverse.Guidance and Advice :Resof Total medicine este un medicament care se eliberează pe bază de prescripție medicală și trebuie utilizat sub îndrumarea și sfaturile medicale adecvate. Nu împărțiți medicamentul Resof Total Pret  cu alte persoane, deoarece acestea pot suferi de o problemă care nu este tratată eficient prin acest medicament. Dacă aveți întrebări cu privire la medicamentele Resof total in Romania, pe care le luați, consultați-vă medicul / consilierul medical / asistenta medicală / instituția de spital / consilier de sănătate sau farmacist. Observație: Informațiile de mai sus reprezintă doar un ajutor educațional. Nu este destinat consilierii medicale pentru condiții individuale sau tratamente. Discutați cu medicul, asistenta medicală sau farmacistul înainte de a urma orice regim medical pentru a vedea dacă este sigur și eficient pentru dumneavoastră.ce este  Rosf Total Prospect ?
Medicamentul Resof total este o combinație de sofosbuvir și velpatasvir. Acest lucru de droguri prin reducerea cantității de virusul hepatitei C în organismul dumneavoastră, care ajută sistemul dvs. imunitar lupta împotriva infecției și poate ajuta la recuperarea ficatului.


CE SUNT UTILIZAREA TABLETELOR SOFOSBUVIR 400 MG SI VELPATASVIR 100 MG?Dr. Reddy's Laboratories Limited Sofosbuvir și Velpatasvir sunt utilizate pentru a trata hepatita cronică (hepatită C), o infecție virală a ficatului. Poate fi uneori utilizat împreună cu alte medicamente antivirale (ribavirină).RESOF TOTAL (SOFOSBUVIR /VELPATASVIR) EFECTELE COMUNE LATERALE:Frecvent Resof total pot include: cefalee; sentimentul obosit; greață, diaree; sau probleme de somn (insomnie). Adresați-vă imediat medicului dumneavoastră dacă aveți: bătăi inimii lente; respirație slabă sau superficială; sau scăderea numărului de celule roșii din sânge - piele palidă, slăbiciune, frecvență cardiacă rapidă, concentrare de probleme. Aceasta nu este o listă completă a tuturor efectelor secundare care pot apărea. Dacă aveți întrebări despre reacții adverse, contactați furnizorul de servicii medicale. Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru sfaturi medicale despre efectele secundare.Avertisment: Resof Medicamentul total aflat la îndemâna și vederea copiilor și departe de animalele de companie, nu împărtășiți niciodată medicamentele altora și utilizați acest medicament numai pentru indicarea prescrisă. Informațiile conținute aici nu sunt destinate să acopere toate utilizările, indicațiile, precauțiile, avertismentele, interacțiunile medicamentoase, reacțiile alergice sau efectele adverseGuidance and Advice :Resof Total Pret in este un medicament eliberat pe bază de prescripție medicală și trebuie utilizat sub îndrumarea și sfaturile medicale adecvate. Nu împărțiți medicamentul Resof Total cu alte persoane, deoarece acestea pot suferi de o problemă care nu este tratată eficient prin acest medicament.