Million Health PharmaceuticalsMillion Health Pharmaceuticals

Naivex-Tafero-em - tratament pentru 12 luni

Brand : Naivex-Tafero-em

Price : 767

Strength : 50mg

Active : Naivex-Dolutegravir-50mg-Tafero-Em-12months

Company Name : Hetero

Tablets : 30

Medicine Overview of Naivex-Tafero-em - tratament pentru 12 luni Tablet

DROGUL PROFILE

Naivex-Tafero-em - 12 Month Course:

Naivex-Tafero-Em - 12 Month Course Indication :

Naivex (Dolutegravir) este un medicament aprobat de FDA. Este utilizat pentru tratamentul È™i abordarea terapeutică a infecÈ›iei cu HIV. Naivex este un inhibitor de integrază. Prin integrarea blocadei, inhibitorii HIV integrazei împiedică multiplicarea acestora È™i pot reduce cantitatea de HIV din organism.

Mechanism of action:

Naivex (Dolutegravir) este un agent antiviral HIV-1. El inhibă integrarea HIV prin legarea la situsul activ È™i astfel blochează etapa de transfer în integrarea ADN-ului retrovirus. Aceasta este o etapă esenÈ›ială în ciclul de replicare HIV È™i va avea ca rezultat inhibarea activității virale. Doze È™i mod de administrare:

Tafero Em ( TAF 25mg + Emtricitabine 200mg ) Hetero Healthcare introducerea la noua infecÈ›ie cu HIV a combinaÈ›iei de medicamente.

Efecte secundare:

Cele mai frecvente reacÈ›ii adverse cu Naivex au fost durerea de cap È™i oboseala È™i, în cazul utilizării cu RBV în ciroză decompensată, au fost oboseală, reacÈ›ii de hipersensibilitate, efecte asupra biochimiei hepatice serice la pacienÈ›ii cu hepatită B sau C, coinfecÈ›ie, redistribuire a grăsimilor, sindrom de reconstituire imună, , Oboseala.

Tafero Em and Naivex 6 month course Pret in Romania ?

Million Health Pharmaceuticals  este unul dintre principalii furnizori de comprimate de Tafero Em and Naivex È™i a câÈ™tigat încrederea a mii de clienÈ›i livrând Tafero Em and Naivex la cel mai mic preÈ› la nivel global. Dacă doriÈ›i să cumpăraÈ›i tablete Tafero Em and Naivex, plasaÈ›i comanda online È™i obÈ›ineÈ›i-le livrată la ușă în intervalul de timp specificat.

Am plecat în tari europene , Romania, Bulgaria, Hungary, Italy, UK, Russia, Germania, FranÈ›a, Spania, Grecia, Polonia, Belgia, Austria, CroaÈ›ia, Suedia, Ucraina, Norvegia, Ungaria, Cehia, Slovenia.

Drug Prescribing Information

Absorption

Metabolism

When to Take the Drug

Drug Called Side Effects

Food Drug Interaction

Safety Measures

Storage and Handling

Missed Dosa

Overdosage

Machanism of action

Distribution

Elimination

Dosage Regimens

Drug Interaction

Possible Contraindication

Pregnancy and Lactation