Million Health PharmaceuticalsMillion Health Pharmaceuticals

Daclahep 12 weeks

Brand : Daclahep

Price : 240

Strength : 60 mg

Active : Daclahep-12-weeks-Hetero-Daclatasvir-60mg

Company Name : Hetero

Tablets : 28 Tablets

Medicine Overview of Daclahep 12 weeks Tablet

DROGUL PROFILE

DACLAHEP (DACLATASVIR) ESTE UN INHIBITOR COMPLEX DE REPLICARE NS5A.

Daclahep (Daclatasvir) este indicat în mod specific pentru utilizarea cu sofosbuvir pentru tratamentul pacienÈ›ilor cu virus cronic de hepatită cronică (VHC) de genotip 1, 3 sau 4 infecÈ›ii.
Celelalte medicamente utilizate în asociere includ sofosbuvir, ribavirină È™i interferon, variază în funcÈ›ie de tipul de virus È™i dacă persoana are ciroză.

Daclahep (Daclatasvir) oprește replicarea ARN virale HCV și translația proteinei prin inhibarea directă a proteinei HCV NS5A. NS5A este critic pentru transcrierea și translația virală a virusului hepatitei cronice.

Daclahep (Daclatasvir) Pret este furnizat ca tablete pentru administrare orală. Se administrează pe cale orală o dată pe zi. Doza recomandată este de 60 mg administrată oral o dată pe zi cu sau fără alimente în asociere cu sofosbuvir. Durata recomandată a tratamentului este de 12 săptămâni. Modificarea dozei: reduceÈ›i doza la 30 mg o dată pe zi cu inhibitori puternici ai CYP3A È™i creÈ™teÈ›i doza la 90 mg o dată pe zi cu inductori moderaÈ›i ai CYP3A.

Utilizarea concomitentă a medicamentelor care sunt inductori puternici ai citocromului P450 CYP3A este contraindicată din cauza scăderii efectului terapeutic și a rezistenței medicamentului. Unele medicamente comune care sunt inductori puternici ai CYP3A includ dexametazonă, fenitoină, carbamazepină, rifampicină și sunătoare.

Daclahep (Daclatasvir)in România este un substrat CYP3A È™i p-glicoproteină, prin urmare, medicamente care sunt inductori puternici sau inhibitori ai acestor enzime vor interfera cu nivelele de daclatascir din organism. Modificările dozelor se fac cu utilizarea concomitentă de daclatasvir È™i a medicamentelor care afectează CYP3A sau p-gp.

Când se administrează daclatasvir cu inhibitori non-nucleozidici ai revers transcriptazei, doza de daclatasvir este crescută pentru a depăși inducerea CYP3A. Doza pentru forumul daclatasvir trebuie scăzută atunci când se administrează antifungice, cum ar fi ketoconazolul. În prezent, nu există ajustări ale dozei necesare cu utilizarea concomitentă de daclatasvir È™i imunosupresoare, analgezice narcotice, antidepresive, sedative È™i agenÈ›i cardiovasculari.

Utilizarea concomitentă cu amiodaronă, sofosbuvir È™i daclatasvir poate avea ca rezultat un risc crescut de încetinire gravă a ritmului cardiac.

DaclaHep efecte secundare:

Reacțiile adverse frecvente cu sofosubvir și daclatasvir includ cefalee, senzație de oboseală și greață. Cu daclatasvir, sofusbivir și ribavirină, cele mai frecvente efecte secundare sunt cefaleea, senzația de oboseală, grețurile și erupția celulelor roșii.

Drug Prescribing Information

Absorption

Metabolism

When to Take the Drug

Drug Called Side Effects

Food Drug Interaction

Safety Measures

Storage and Handling

Missed Dosa

Overdosage

Machanism of action

Distribution

Elimination

Dosage Regimens

Drug Interaction

Possible Contraindication

Pregnancy and Lactation