Million Health PharmaceuticalsMillion Health Pharmaceuticals

opiniiMillion Health Pharmaceuticals

Trimiteți-vă recenziile

Toate recenziile


Silvia

Am comandat Ledifos. tratamentul hepatitei C vă mulțumește cu succes MHP team.

Macsim

Am terminat cu succes tratamentul cu hepatita C timp de 12 saptamani, multumesc !!! Echipa Million Pharma.

Emanuela

EM948656872IN : Mi-am gasit increderea in sine, dupa ce am intrat in legatura cu compania ta, am terminat cu succes tratamentul cu hepatita C de 12 saptamani, multumesc din nou!!!

Elena

Am primit pachetul acum. Vă mulțumesc pentru Million Pharma.

Raluca

Am comandat Hepbest 25mg !!! Acum, doar am primit pachet meu bun de ambalare am m multumit pentru mine! mulțumită echipei MHP!!

Meluta

Myhep All tratamentele mi-au dat sănătate, încredere în sine, mulțumită tuturor, echipei MHP și colaboratorilor pentru ajutor. Mărturie specială pentru romania.

Ioana

am comandat Ledifos 12 săptămâni !!! Medicamente generice pentru hepatita C cu licență, calitate bună și rezultate pentru măsurare. Mulțumesc Million Pharma!!!

Amalia

contrar negativismului cu care am pornit pe acest drum, va recomand cu caldura, sunteti oameni seriosi, echipa de profesionisti, tratament de calitate cu rezultate foarte bune, multumesc din inima tuturor celor care m-ati sustinut si ajutat.

Mambet

Recomand tuturor celor care sunt in impas, am scapat cu bine de aceasta boala care aproape ca m-a doborat. Multumesc.

Niculae

tratamentul cu Velasof mi-a redat sanatatea, increderea de sine, multumesc tuturor, echipei si colaboratorilor MHP pentru ajutor.

Romeo

recomand cu caldura, oameni seriosi, medicamente garantate calitativ.

Stefan

Medicamente generice cu licenta, calitate şi rezultate pe masura. Multumesc.

Rozica

EM047265399IN: Dupa ce am intrat in legatura cu colaboratorii firmei dvs mi-am dat seama de corectitudinea echipei, medicamentele au ajuns la timp, tratamentul mi-a readus speranta şi rezultatele foarte bune ma fac sa va recomand tuturor celor care au nevoie de dvs. Multumesc.

Marinica

EM047266482IN: Si eu si un prieten-coleg de suferinta am reusit sa scapam de acest virus cu ajutorul dvs, suntem nedetctabili, ne-a revenit puterea de munca, multumim echipei.

Niculina

EM047265354IN: Mi-am regasit increderea in sine după ce am ajuns in contact cu firma dvs, am terminat tratamentul cu succes, multumesc inca odata.

Ivan

EM047265368IN: In pragul de a-mi pierde speranta am gasit aceasta firma cu oameni minunat care m-au ajutat, tratamentul cu Ledifos m-a readus printre oamenii fericiti. pachetul a ajuns fara probleme, multumesc MHP si colaboratorilor.

Vasilica

EM047265650IN: După ani de chin am scapat cu bine, sunt nedetectabila după Ledifos, multumesc din suflet.

Miron

EM047266200IN: Am comandat Ledifos pentru tata, firma este extrem de promptă, sigură, pachetul a ajuns cu bine, tratamentul a fost un succes. Recomand.

Chelemen

EM047266425IN: dsei am fost sceptic la inceput, pot spune că este o firma de incredere cu colaboratori minunati care m-au ajutat sa scap de acest cosmar care m-a insotit cativa ani, sunt nedetectabil si sper sa raman tot asa. Multumesc.

Lenuta

EM047266434IN : recomand cu incredere, sunt oameni seriosi, multumesc pentru promptitudine. sunt nedetectabila, am scapat de cosmarul hepC!!!

Liliana

EM047266765IN :Firma serioasa cu oameni seriosi, sunt nedetectabila, am terminat tratamentul de cateva luni, multumesc.

amalia petrescu

Hi everyone, A lot of thanks to team MHP. They are professional, serious . I received in time the package of drugs for cancer. I will recommend them for everyone that need drugs . Amalia Petrescu

Liliana

Odr:No: EM948653805IN Am primul pachet! Am așteptat trei zile în a patra zi pentru curier! Mâine o să încep să o iau. Sper ca te ajuta! Am 3 genotipuri, fibroza F4. În 2 săptămâni voi scrie rezultatele! Mulțumită MillionHelathPharmaceuticals!!!!!

EMILIA

Odr:No: EM948654810IN Buna. Vă mulțumesc foarte mult pentru munca dvs., mulțumită tuturor celor care m-au ajutat în tratamentul hepatitei C. Vă mulțumesc Mr Roland pentru faptul că el a ajutat și a sfătuit, a răspuns întotdeauna cererile mele. A ordonat a Ledifos 12 săptămâni tablete!!!!! Mulțumită MillionPharma.Ro

Mitroi

Odr:No: EM948654664IN Multe mulțumiri pentru pastile, totul este într-adevăr tratat, a existat un genotip în 1 - nu mai există . Multe mulțumiri pentru to MR Roland pentru consultant romania.

Lenuta

Odr : No: EM948654770IN Bună ziua, nu voi scrie prea multe, aici și totul a fost scris. Voi spune un lucru, am avut o șansă - am comandat-o și acum este sănătoasă. mulţumesc mult!

Moroianu

Bună ziua, dragi prieteni! Vreau să vă împărtășesc povestea mea. Numele meu este Dumitra , am 56 de ani trăiesc în România. Probabil ar trebui să înceapă cu faptul că am fost diagnosticat cu hepatita C în 2010, iar în 2017 genotipul determină genotipul de hepatită virală C. Vreau să remarcăm imediat că, de la diagnosticarea hepatitei C, tratamentul cu medicamente a constat în luarea de restricții privind consumul de alcool, în condiții de fosshogly, heptral și / sau injectări. Asta este în esență. Nu am îndrăznit să iau altă terapie cu medicamente antivirale, deoarece am o educație medicală mai înaltă, cunoștințe despre disciplinele medicale și am știut despre eficacitatea, în citate oferite de sănătatea publică rusă de terapie complexă și prelungită la nivelul Kamchatka, efecte secundare!!! Eu vorbesc cu doctorul meu !! El este sfătuit cu privire la tratamentul medicamentelor pentru hepatita c !! pentru a MyHep ALL 12 săptămâni tablete în MillionPharma.Ro. Servicii și livrări bune și timp de livrare în România!!! Mulțumită Million Health Pharmaceuticals!!!!!! No: EM948655850IN

Dumitra

Bună ziua, astăzi am primit medicamentul, totul a venit la timp. Multe mulțumiri acestei companii, de multă vreme s-au îndoit de modul în care puteți trimite bani nicăieri. Multe mulțumiri operatorilor, în special Mr Roland răspunse rapid și clar. Mulțumiri speciale pentru ea. Nu vă îndoiți cine vrea să comande prin acest site. Toate fără înșelăciune !!!! Sigur că am încredere în Million Pharma!!!! Odr No:: EM948654655IN

Petruta

EM948655245IN / O zi buna! la o săptămână după ce am primit parcela mea la tratamentul cu medicamente pentru hepatita c!!!! Foarte mulțumit de rezultat! Virusul nu este găsit!! Predat în 2 săptămâni, dar virusul era încă în sânge. La început, am fost supărat ... Am început să mă bărbiez de fiecare dată cu o mașină nouă, doar pentru caz. Au trecut încă 2 săptămâni și totul este bine! Nu știu din cauza asta sau nu, dar sfătuiesc bărbații să nu uite că te poți infecta ... Și în cursul tratamentului uita de mașini scumpe și de bărbierit o dată. Medicatia ajuta cu adevarat!!!! Noroc și sănătate tuturor!

Ionut Vitaly

EM047363816IN / Bună ziua ordonată că medicamentul este în regulă, piesa a fost urmărită. Mulțumesc foarte mult!!!!

Malina

EM047363590IN !!! Am primul pachet! Am așteptat trei zile în a patra zi pentru curier! Mâine o să încep să o iau. Sper ca te ajuta! Într-adevăr mulțumit parcelă bună și puternic și cadouri pentru tablete de vitamina vă mulțumesc!!!! Millionhealthpharmaceuticals.

Antonio

EM047363714IN :: Multe mulțumiri pentru pastile, totul este într-adevăr tratat, a existat un genotip în 1 - nu mai există!!!! Mulțumiri speciale lui MR Roland (consultant) pentru înțelegerea și explicația ei !!!! Mulțumesc MillionPharma.ro

Cristina

EM047362912IN :: Datorită personalului site-ului toată onestitatea și în mod clar. Medicul meu a sugerat opțiunea de tratament cu medicamente indiene. am comandat Ledifos 12 săptămâni in MillionPharma.ro!!!. Această companie are multă protecție pe ambalaj sms de voce și mesaje text etc... acum am primit parcela mea Vă mulțumesc foarte mult pentru tot personalul site-ului! Sănătate puternică și succes în viață. Chiar ai ajutat. Pe analiza foto după tratament

ELENA

Mulțumită roland and MillionPharma.ro. pentru medicamente livrate sincer, prețuri normale.

MINODORA

Bună seara. Am o veste bună astăzi, am cumpărat o tabletă Ledifos 12 săptămâni pe acest site. Aici totul este cinstit și fără înșelăciune. Fii bine! datorită lui MillionPharma.Ro.

CHELEMEN

Vă mulțumim pentru serviciul excelent, mai ales când aveți nevoie de un medicament. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți. Sunt foarte mulțumit, rapid de încredere și onest.

CERNEA

O zi buna. Vă mulțumim foarte mult pentru serviciul excelent și livrarea promptă.

CARSTOIU

Vă mulțumim pentru servicii excelente, livrare rapidă 7 zile, specialist competent. Oamenii ordonă să nu se teamă de toată onestitatea și munca.

CAPLESCU

Buna ziua! vreau să mulțumesc MillionPharma.ro pentru onestitatea și serviciile bune!! Vă mulțumim pentru serviciul excelent, livrarea rapidă în decurs de o săptămână!!!! Oamenii ordon să nu fie verificați. mulțumiri speciale pentru roland

VIRGINICA

Am comandat, 15.09.2017 plătit 22.09.18 primit, acum voi fi tratat, totul functioneaza in conditii de siguranta poate avea incredere in acest site si nu va ingrijorati ca sunteti inselati. mulțumiri pentru Million Pharma.

MARIA

COMENZI LA 20 IUNIE, PRIMIT 27 IUNIE!!!. FOARTE RAPID. MULȚUMESC FOARTE MULT. SĂ VĂ ASTFEL DE REZULTAT.

MARIANA

Multe mulțumiri site-ului! Am comandat trei pachete de Resof-L și numai aici la cel mai rezonabil preț Mulțumită MillionPharma.ro

BURCHARDT

Buna!!! Multe mulțumiri pentru munca făcută, ordinul a fost primit la ora convenită, în totalitate, doresc tuturor să fie prosperitate, bunăstare și, cel mai important, cea mai puternică sănătate. am comandat Hepcinat+Natdac Fiecare 6 sticle on Dec 12.12.17. Am primit parcela mea Dec 16.12.17. Livrare foarte rapidă Mulțumită Million Pharma.Ro

IONUT

Vă mulțumesc foarte mult, ați primit ambele pachete, ați comandat de două ori, ați avut îndoieli puternice, dar ați primit toate medicamentele. Acum vom fi tratați. Toate medicamentele din plastic ambalate și acoperite cu etichete! Chiar sunt foarte fericit Mulțumesc lui MillionPharma.Ro.

CRISTINA

Bună ziua comandat o parcelă 09.08.17 a primit 15.08.17 un site excelent totul funcționează datorită organizatorilor.

SEBASTIAN

Am uitat să exprim o mulțumiri speciale managerului MillionPharma. care a controlat ordinea, până în ultimul minut! Am avut sentimente de liniște completă! mulțumiri speciale pentru Roland.

MIHAI

Ordinul a fost primit 7 zile. după plată, toate intacte și sigure. Întreținerea la o înălțime, cu atât mai mult prețul este foarte atractiv. Mulțumită MillionPharma.Ro

TATIANA

Buna ziua ! Încă m-am îndoit să comand medicamente prin livrarea pe Internet! Citiți recenziile și înțelegeți că totul funcționează! Dar a fost înfricoșător pentru a transfera bani, apoi stați să ghicească va veni sau nu va veni. Dar totuși a decis. Acum sunt atât de fericit că mi-a primit pachetul. Medicamente generice!!! pe bază de marcă verifică data de experiență tot atât de bună încredințez MillionPharma.Ro

BARTHA

Excelentă muncă. Multumesc mult Roland care a supravegheat întregul proces de livrare a drogurilor din India to Romania. Au fost primite medicamente 6 zi Dupa plata. livrat curier personal în mână. Simțiți-vă liber să comandați medicamente pe acest site, totul este clar și competent. O altă dată datorită MillionPharma.ro

BANCILA

Am primit pachetul în 7 zi!!Viteza mare! Foarte plăcut surprinși, consultanți politicoși și simpatici! Ca să fiu sincer, Nu prea credem site-ul, am comandat pe propriul risc!! Dar pentru 7 zile din India este incredibil!!! Mulțumesc tuturor celor care m-au însoțit și sfătuiți !!!

BALAN

Vă mulțumesc foarte mult, pe acest site, separat la roland!!! Sincer, am experimentat foarte mult, Oameni cinstiți și responsabili. Am înțeles cu mare înțelegere, în timpul corespondenței, au ajutat cât mai bine în toate întrebările. am comandat ledifos 12 săptămâni avem în Romania este un alt ban. Vă mulțumesc, vă sfătuiesc, dacă cineva a avut astfel de probleme, vă rugăm să contactați aceste persoane. În timpul nostru, totul se întâmplă și aceasta este o organizație dovedită. MULTUMESC MULT!

BACAUANU

Vă mulțumim pentru livrarea promptă și de înaltă calitate. Mărfurile de la momentul înregistrării au venit 5 zile.Nu există remarci. Foarte bine. Mulțumiri speciale pentru domnul Roland.

AURELIA

Am comandat Hepcinat și Natdac în februarie. Tratamentul a început doar în primăvară, în a doua săptămână a existat deja un rezultat negativ. Vă mulțumim pentru livrarea rapidă de MillionPharma pe parcela mea.

ARAVA

Bună ziua ordonată că medicamentul este în regulă, piesa a fost urmărită. Mulțumesc foarte mult!!!!

ANTONOVICI

Vă mulțumim pentru viteza de livrare! Medicamentul a fost primit 5 zile mai târziu, tratamentul a început. Într-o săptămână, voi merge la prima analiză! Mulțumiri speciale operatorului Dle roland.

ANDREIANA

Bună ziua, astăzi am primit medicamentul, totul a venit la timp. Multe mulțumiri acestei companii, pentru o lungă perioadă de timp s-au îndoit de modul în care puteți trimite bani nicăieri Multe mulțumiri operatorilor, în special Roland răspunse rapid și clar. Mulțumiri speciale pentru ea. Nu vă îndoiți cine vrea să comande prin acest site. Toate fără înșelăciune !!!! Multumesc pentru MillionPharma.Ro

VALENTINA

Ziua bună tuturor. Astăzi am primit parcela. A comandat un curs de 12 săptămâni Sof+Dac cel mai bun pret pe romania. Totul era în siguranță și sunat. Ambalaj de marcă, etichete pe tablete, termen de valabilitate până în 2019. Toate acestea inspiră încredere. Astăzi a început tratamentul. Mulțumită MillionPharma, și Dle Roland personal pentru onestitatea sa. fi tratat și toate sănătatea!

ANDREI

Am primul pachet! Am așteptat trei zile în a patra zi pentru curier! Mâine o să încep să o iau. Sper ca te ajuta! Am 3 genotipuri În 2 săptămâni voi scrie rezultatele! transport maritim bun către Million Pharma. Mulțumesc pentru domnul Roland Guideline pentru mine.

MARIANA

Am comandat Hepcinat Lp 12 săptămâni on June 29, 2017. o parcelă primit on july 5,2017. Am început tratamentul, sper doar pentru bine. Toate medicamentele sunt ambalate în cutie din plastic dur și role pe robinet ambalare bun toate medicamente sunt sigure și cadou pentru vitamine comprimate.Multumita tuturor angajatilor companiei pentru munca lor prompta si bine coordonata !!!

ALBU

Buna ! A decis astăzi să scrie o recenzie pentru cei care se îndoiesc să fie tratați sau nu. Am suferit de hepatita C (genotipul 1b). Sunt pensionar și totuși am decis să profit de o șansă. În primul rând am cumpărat un pachet de Sof+Dac Am adus-o repede. Apoi cred că voi da analiza în 2 săptămâni și voi ordona restul. Dar după o săptămână am riscat și am comandat încă 2 pachete, pentru că nu aveam nevoie să beau timp de 12 săptămâni. data viitoare i-am comandat Medicamentele oferind cele mai bune oferte și Discount. nu mai ramane decat sa beau o saptamana. Înainte de Anul Nou au trecut testele. Hepatita nu a fost găsită. Mulțumesc pentru Million Pharma bune servicii despre România și Europa. Vă mulțumesc foarte mult și consultant Dle roland.

GEORGETA

Bună ziua, vă scriu pentru a vă mulțumi! am comandat Ledifos 12 săptămâni . Îmi place că totul este calm și fără hassle, fetele sunt foarte prietenoase și mulțumiri speciale domnului Roland. spuneți voi toți, și ei vor spune mereu unde se va întâmpla complotul meu. Și, bineînțeles, mulțumesc pentru oportunitatea de a cumpăra drogul la un preț accesibil.

Florentina

EM047356832IN Multe mulțumiri site-ului pentru ajutor în achiziționarea drogurilor. Tot ce a ordonat totul a venit. Din India până la Romanaia 7 zile. Vă mulțumim foarte mult pentru serviciul excelent și livrarea promptă.

Santini

EM047363422IN Multe mulțumiri pentru MillionPharma, mai ales pentru Dle roland coordonatorul cu Romanian,vorbind populația!!. Totul a venit la timp chiar mai devreme, 8 zile. Mulțumesc.

SULTANA

Buna ziua! Mai întâi vreau să mulțumesc acestei companii! Vă mulțumesc foarte mult pentru ceea ce sunteți !!!! parcela a venit și tot ceea ce a ordonat ea. a trecut 12 zile. toate au fost urmărite. Vă mulțumim din nou MillionPhamra pentru, vă urez dezvoltare și prosperitate! Comanda fabrică.

Arava

Mulțumesc că parcela este primită intactă și sigură) Mulțumiri speciale angajaților cu privire la problemele cu clienții, întotdeauna răspunsuri la întrebări – watsapp !!!! Fie ca Dumnezeu să dea sănătate tuturor !!!! Multe mulțumiri site-ului pentru astfel de servicii! mulțumiri speciale pentru mr roland.

Filuta

EM684516129IN Bună seara. Am o veste bună astăzi, am cumpărat un comprimat de Ledipasvir and sofosbuvir pe acest site. Le-am băut de trei luni astăzi, cu teste cu hepatită in vitro

Catalin

EM047355134IN Vreau să mulțumesc companiei pentru livrarea rapidă de tablete. Nu am început tratamentul încă. Mulțumesc pentru vitamine. Toate adevărul, ordine și nu vă fie teamă. Am plătit pentru asta și apoi mi-au trimis pastile. Pe parcursul tratamentului voi scrie rezultatul. Mulțumesc să mă conduc domnul Roland !!!.

Andrea

EM047356863IN O zi bună pentru toată lumea, am făcut o comandă în această companie de 6 ori deja, ca întotdeauna, totul este pe înălțime. Înainte de comanda a mers exact 1 săptămâni. Cine a decis să facă o comandă, chiar și neinteligibilă. Da, și o mulțumire deosebită lui Roland, pentru atenția și răbdarea lui (la urma urmei, i se adresează o grămadă de întrebări identice). Mulțumesc to MillionPharma.

TAPU

Totul a venit, mulțumesc to MillionPharma and îndrumare pentru domnul roland

RODICA

Astăzi a primit parcela, compania este sinceră, nu vă fie frică să comandați.

Toma

Prieteni! Totul este real, fără înșelăciune, a primit astăzi o parcelă și nu a mai putut sta până mâine, deja consumase tablete. Mulțumesc foarte mult MillionPharma pentru o muncă diligentă. India, dai o alternativă la prețurile burgheze ale monopolilor!! Mulțumesc! Toată sănătatea!

Miha

Mulțumesc foarte mult!!! Pachetul a sosit cu 9 zile înainte de Moscova, curierul a adus acasă. Totul este bun, fără înșelăciune.

Luliana

Bună prieteni!!! Vreau să mulțumesc companiei "MillionPharma" pentru expedierea în timp util a parcelei cu medicamentele mult așteptate !!! Toți cinstiți și fără înșelăciune! Toate beneficiile și recuperarea!

Florea

Bună ziua, mulțumesc companiei dvs., foarte recunoscător, medicamentul a venit, toate în timp, deja îl beau, sper să recuperez, atunci voi scrie despre rezultatul tratamentului meu. Mulțumiri separate pentru vitamine. Toate sanatatea.

Sofia

Aș dori să-mi exprim recunoștința față de MillionPharma pentru promptitudinea și decența lor! A apărut o problemă la comenzi. Deși a existat o plată, au existat dificultăți cu livrarea medicamentului comandat de la producător. Datorită acțiunilor prompte ale personalului, pentru un timp scurt pentru mine a fost selectat și trimis un medicament similar de la un alt producător care a aranjat pe mine și pe medicul meu. Evident, compania își apreciază reputația și face tot posibilul pentru a se asigura că clienții săi sunt satisfăcuți. Vă recomand!

Stan

A primit parcela lungă așteptată cu un medicament, hepcinat lp, un curs de 24 de săptămâni, din păcate, așa, hepatită mulți ani 1 b, fibroza 4, mâine primul comprimat, rezultatul pe care îl voi scrie în 4 săptămâni, sper și eu sunt sigur că nu voi avea un virus, dar cu ficat sunt de acord ... parcela a venit repede și fără probleme

Mariana

Ziua bună tuturor! Astăzi, September 9/25/2017 și am primit parcela mea, am fost foarte fericit. Vreau să le spun tuturor părților interesate că MillionPharma nu este o fraudă, este o realitate onestă și viitor. Mulţumesc mult

Stanciu

Buna! Vreau să mulțumesc companiei MillionPharma pentru sinceritatea, activitate clară și promptă. Mi-au plăcut prețurile, dar nu mi-a plăcut plata în avans (de obicei, nu am încredere în astfel de site-uri). Dar, după ce a aflat că firma are sediul în India. 9/28/2017 și a primit o parcelă (apropo, cu un bonus plăcut sub formă de vitamine) Multumita companiei !!!!!

Gioni

Buna!! După cum am scris mai devreme, voi scrie rezultatele tratamentului pentru hepatita C 1b (genotip), am comandat preparate de la compania "Zydus Heptiza", Sofosbuvir + Daclatasvir, cursul este de 12 săptămâni. eu sunt foarte mult fericit!!! Vreau să-mi exprim recunoștința”MillionPharma” și compania indiană. În confirmare, atașez fotografia. MillionPharma Vă doresc dezvoltare și prosperitate! Ordinul de a nu-ți fie frică, totul este la un nivel înalt aici! Drogurile sunt originale !!! Toată sănătatea! 24 * 7 Ajutor D-le roland domnule special mulțumesc u sir!!.

Victoria

Ziua bună tuturor! Astăzi am luat pilulele, vă mulțumesc foarte mult pentru livrarea promptă, a venit în 3 săptămâni. Să sperăm pentru un rezultat bun! Mulțumesc! bun transport !! ține-o așa MillionPharma.

Szanto

Buna ziua! Vă mulțumim pentru răspunsurile rapide din poștă, și ajutor pentru dl domnul roland, comandat 4 pachete de Ledifos and Myhep LVIR (ledipasvir si sofosbuvir) medicamente combinate. Pentru vitamine vă mulțumesc. A venit rapid pentru o săptămână, nu un fals, Multe multumiri !!!!)MillionPharma. Toate sanatatea)

Maria

Multe mulțumiri pentru livrarea promptă! Sep 5 ordonat și plătit pentru un Hepcinat-LP de 12 săptămâni. Sep 11 a început să urmărească numărul piesei, 13.09.2017 a sosit în Romania. Medicamentele sunt ambalate într-o cutie de plastic. Încep tratamentul! Mulțumiri speciale pentru vitamine! Toate sănătatea și fericirea! Aveți grijă de dvs. și de cei dragi! Vă mulțumim pentru îndrumarea pentru opțiunea de plată în domnul roland sir. Imeasy la opțiunile de plată la millionpharma.ro

Steflea

RO-XP-1702 Buna dimineata! Numele meu este Steflea și astăzi aș vrea să vă spun despre tratamentul meu pentru hepatita virală C. am comandat Ledifos 6 sticle Livrat repede, în termen de 4 zile. Mulțumesc pentru livrarea rapidă, sper că medicamentul va ajuta

Vasile

Ordin EM684515021IN Ziua bună tuturor!!! Niciodată în viața mea nu am scris recenzii, dar astăzi este o zi specială. Diagnosticul este hepatita virală C, genotipul 1, fibroza 3, șterse o dată pentru totdeauna din viața mea. Am primit teste, la 3 luni după terminarea tratamentului. Răspunsul virusului negativ persistent mai mult de 6 luni. Sincer, încă nu pot să cred că totul sa terminat. Și mulțumiri speciale pentru a-mi călăuzi pe dl Roland în românia

Rosioru

Ordin: RO-XP-1708 / EM684515287IN Vă mulțumim pentru medicamente totul a fost livrat în timpul livrării. Astăzi termin cursul de 12 săptămâni. Ultima analiză va fi de asemenea trimisă.

Andreiana

ordin: EM684515295IN/ RO-XP-1704 am comandat Sofosbuvir-&-Daclatasvir. Parcela a venit foarte repede. După o lună de analiză calitativă, rezultatul este negativ! Deci, acest lucru nu este înșelăciune, nu vă faceți griji, ordine. Drogul chiar funcționează.

Mariana

ordin: EM684516778IN Toate curier primite prompt și rapid nu ce ciocnire și întârziere piesa a fost urmărită și a primit sms în cazul în care este, curierul a adus la apartament toate foarte bine ambalate! Dar lucrul principal este foarte rapid

Loana

EM047356789IN am comandat Ledifos, parcela a fost pentru 1 săptămâni piesa a fost urmărită complet. Când pachetul a venit în oraș, au trimis SMS, și l-au luat de pe postul însuși. Mulțumesc pentru livrarea rapidă, sper că medicamentul va ajuta

EMILIA MHP-XPRO-566

Buna! Multe mulțumiri organizatorilor Roland domn !. Vreau să mulțumesc companiei MillionPharma.ro pentru expedierea în timp util a parcelei cu medicamentele mult așteptate!Toți cinstiți și fără înșelăciune! Toate beneficiile și recuperarea!

Bucur

Mulțumiri mulțumitoare pentru domnul Roland domn, Foarte utile pentru orientarea dvs.

Malina

Codul meu de urmărire Mulțumesc Million Pharma. bune servicii!

Antonio

Vreau să mulțumesc echipei Millionpharma.ro and Mr Roland Echipă Vă mulțumim pentru munca pe care ați făcut-o! Livrare la Romania, de la data plății a fost 2 până la 3 zile Sunt atât de fericit că parcela mea a fost recepționatărapid totul va fi bine!

Futura

Ziua bună tuturor! Astăzi, 17 Jan 2018, și am primit parcela mea, am fost foarte fericit. Vreau să le spun tuturor părților interesate MillionPharma.Ro nu este o fraudă, este o realitate onestă și viitor. Mulţumesc mult. Ghid foarte util pentru dl Roland.Păstrează-l pe domnule

Tudor

Multe mulțumiri întregului MillionPharma echipă pentru munca, înțelegerea, eficiența. Medicamentul necesar a venit repede, ambalat calitativ. am comandat Velasof 12 săptămâni Ordinul a venit repede Toate medicamentele sunt ambalate în cutii de plastic. Sigur că m-am referit la medicamentul pentru hepatita c în popoarele românești

CRISTIAN

Salutare tuturor! Astăzi am așteptat parcela din India.eu comand Ledifos 12 săptămâni tablete Mulțumesc pentru medicamente și vitamine. Toate medicamentele au fost ambalate într-o cutie de plastic, deși cutia unui medicament a fost spart, blisterul principal de protecție a fost intact Deci, fără pretenții! Acum voi fi tratat! Toată sănătatea! MillionPharma.ro pentru sănătate!. Special Mulțumesc dlui Roland Burkhardt pentru mine de fiecare dată în romania

Caras Dinu

Vă mulțumesc foarte mult pentru munca voastră millionpharma.ro and Mr.Roland ghid în in romania . 21/12/17 plătit,29/12/17 a primit parcela. Și asta este de la India la Romania. Îi recomand tuturor. Pe baza rezultatelor tratamentului, atingeți obiectivul.

ELENA

Mulțumesc. am comandament ledifos 12 săptămâni medicamentul a venit repede, ca un cadou pe care l-au pus vitamine tablete. Pentru o lungă perioadă de timp m-am îndoit că banii erau considerabili, dar am decis să comand și nu m-am înșelat. Încă o dată multe mulțumiri, sănătate pentru tine! Servicii bune din România. Mulțumesc și păstrați-o. urmate de dl Roland in Romania. MillionPharma.ro. EM824917187IN